StoryEditor

Danas komemoracija i sahrana Slaviše Krunića

Piše D  /  25.04.2019., 08:04h

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija "Sector Security", "Žitopeka", "Žitoprodukt" i "Sector ADS", bit će održana u kongresnoj sali kompanije "Sector Security" u 9 sati, priopćeno je iz ove kompanije, prenosi Avaz.ba

Slaviša Krunić bit će sahranjen u 13 sati na obiteljskom groblju u Glamočanima.

U Glamočanima kod Banje Luke u noći između 22. i 23. travnja u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povrijeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratitelj ranjen.

MUP RS je podnio izvještaj Tužiteljstvu Republike Srpske protiv Emilija Balde, Benedija Đukanovića i Željka Kovačevića koji se terete za teško ubojstvo Krunića i Pavlovića, te za nanošenje teških tjelesnih povreda opasnih po život Goranu Iliću.

Braća Nermin i Armin Ćulum iz Sanskog Mosta i Goran Milanović koji su uhićeni u utorak pušteni su na slobodu.U nadležnost Tužiteljstva predan je samo Emilio Baldo, dok je drugi osumnjičeni Benedi Đukanović u bijegu.

Istu noć kada je Krunić ubijen, Đukanović je napustio Banju Luku, a to je potvrdio i entitetski ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 20:49