StoryEditor
Večeras ponovo pred mostarskom publikom

Dalmatino sinoć održao jedan od najboljih koncerata ikad održanih u Kosači

Piše desk  /  04.03.2023., 16:05h

Publika koja nije stigla kupiti ulaznice za prvu večer, jer su rasprodane u rekordnom roku, s nestrpljenjem iščekuje drugi koncert, zakazan za večeras od 20 sati u istoj dvorani.

Svojim velikim hitom „Cukar i sol“ grupa Dalmatino sinoć je u dupke punoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u Mostaru započela druženje sa svojom hercegovačkom publikom, kojoj je priredila dvosatni glazbeni spektakl.

Rasplesana publika uživala je i pjevala u glas brojne hitove iz karijere ovog popularnog dalmatinskog benda, duge više od dvije decenije.

Publika koja nije stigla kupiti ulaznice za prvu večer, jer su rasprodane u rekordnom roku, s nestrpljenjem iščekuje drugi koncert, zakazan za večeras od 20 sati u istoj dvorani.

„Zamolit ćemo publiku da dođe na vrijeme, kako se ne bi stvarala gužva. Ulaznica ima još malo u prodaji. Najbolje ih je kupiti ranije i uživati u koncertu s boljih mjesta. Danas je to moguće do 17 sati na info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba, a preostale ulaznice će biti moguće kupiti i u Kosači, pred koncert, od 19 sati“, poručili su organizatori.

U dva desetljeća djelovanja grupa Dalmatino niže zavidne uspjehe. Svi njihovi albumi mogu se pohvaliti statusom 'best-seller' izdanja.

Svojim prvim uspješnicama još 2001. pokrenuli su revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i osigurali status pop zvijezda platinastom tiražom albuma i brojnim dodijeljenim im prestižnim priznanjima, dok nova stižu iz dana u dan.

Ne kriju zadovoljstvo što imaju priliku nastupati u Kosači, najprestižnijoj dvorani u Hercegovini, pred čiju će publiku izaći dvije večeri zaredom.

Vrijeme do večerašnjeg koncerta iskoristit će za uživanje u Mostaru, rodnom gradu jednog od osnivača benda Zdravka Sunare.

Dnevnik.ba

04. ožujak 2024 09:05