StoryEditor

Dalić: Znam da su velika očekivanja i pred nama je puno posla

Piše D  /  26.12.2017., 05:12h

Uoči odlaska u Split na humanitarni malonogometni turnir Četiri kafića gdje će voditi momčad Tropica, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prisustvovao je 66. izboru Sportskih novosti održanom na HRT-u.

Iza njega je burno razdoblje, od preuzimanja Vatrenih u završnici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo do izborenog plasmana u Rusiju.

Jako lijepo razdoblje, bilo je teško, naporno, no sve skupa je lijepo završilo. Ponosan sam na posao koji sam dobio i na hrvatsku reprezentaciju. Znam da su velika očekivanja i da je pred nama puno posla. Ja sam kao uvijek optimist da ćemo na ljeto i na Svjetskom prvenstvu učiniti sve da hrvatski narod bude sretan i da bude prava reprezentacija i pravi uspjeh, istaknuo je Dalić.

Već je poznat sastav za prvu utakmicu, taktika za Nigeriju je spremna.

Svaki ozbiljni trener i izbornik ima plan, viziju i ideju, koju poslije nadograđuje. Imam plan u glavi, znam sve što trebam učiniti. Ovih šest mjeseci iskoristit ću za dobar rad, pogledati igrače i vidjeti u kakvom smo stanju. Imamo puno vremena i jako dobre igrače te da možemo puno napraviti, zaključio je Dalić.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:04