StoryEditor

Dalić se smiješi: Portugalci će igrati bez Cristiana Ronalda

Piše D  /  05.09.2020., 02:09h

Kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo neće večeras igrati protiv Hrvatske u Portu zbog infekcije prsta desne noge, potvrdio je Portugalski nogometni savez.

Portugal je prijavio Uefi listu 23 nogometaša koja konkuriraju za nastup na otvaranju Lige nacija, a na popis nije uvršten 35-godišnji napadač Juventusa. Portugal tri dana kasnije gostuje u Švedskoj. Prošli tjedan je zbog zdravstvenih problema otpao 23-godišnji Renato Sanches, vezni igrač francuskog Lillea.

Ronaldo je u 164 utakmice za Portugal zabio 99 golova te je predvodio momčad prilikom prošlogodišnjeg osvajanja Lige nacija. Ronaldov dres s brojem 7 preuzet će Sergio Oliveira, vezni igrač Porta, navedeno je na popisu igrača prijavljenih za utakmicu.

Uz to, dobra vijest za Dalića je i da su svi igrači i članovi stožera hrvatske nogometne reprezentacije koji su došli u Portugal negativni  na korona virus, objavio je Hrvatski nogometni savez.

To itekako olakšava situaciju izborniku Zlatku Daliću za utakmicu Lige nacije protiv Portugala u kojoj ionako ne može računati na neke stožerne igrače poput Luke Modrića i Ivana Rakitića, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:35