StoryEditor

Dalić pripremio iznenađenje: Vlašić od prve minute uz Modrića i Brozovića

Piše D  /  18.11.2018., 09:11h

Ivan Rakitić otpao je za odlučujući susret s Englezima za ostanak ili osvajanje grupe elitnog ranga Lige nacija. Veznjak Barcelone morao je obaviti pretrage, koje su pokazale da zbog ozljede zadnje lože mora pauzirati. Izbornik Zlatko Dalić doživio je veliki udarac.

No, ako Hrvatska negdje prednjači, onda je to u veznoj liniji. Sjajnih i kvalitetnih veznjaka ima hrvatska reprezentacija, stoga nije bilo pretjerane brige - pitanje je samo bilo tko će upasti u prvih 11. I dok su neki zazivali Matea Kovačića, koji sjajno igra u Chelseaju, a drugi Milana Badelja, koji uvijek odigra sjajno za reprezentaciju i nije tajna da ga Dalić iznimno cijeni, hrvatski izbornik šokirao je baš sve i u početnu postavu gurnuo - Nikolu Vlašića!

Mladi veznjak CSKA Moskve igra sezonu iz snova i najbolji je pojedinac moskovskog velikana. Toliko da je zacementirao mjesto u početnoj postavi kluba i u nacionalnom prvenstvu i u Ligi prvaka.

Vlašić je protiv Španjolaca dobio posljednjih pola sata i opravdao očekivanja izbornika, stoga ga je odlučio ‘gurnuti u vatru‘ i pokazati Englezima čime Hrvatska raspolaže.

Bivši igrač Hajduka u sredini terena igrat će uz Luku Modrića i Marcela Brozovića.

Sastav Hrvatske:

  • Kalinić - Jedvaj, Vida, Lovren, Vrsaljko - Vlašić, Brozović, Modrić - Perišić, Rebić, Kramarić

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:14