StoryEditor

Dalić pripremio iznenađenje, u posljednji čas promjena u sastavu!

Piše D  /  21.06.2018., 01:06h

U drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji, hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Argentine. Vatreni su s tri boda osvojena protiv Nigerije na vrhu skupine i imaju dvije-meč lopte koje bi ih mogle odvesti u drugi krug, prenosi Hina.

Zbog toga večeras nemamo tako veliki pritisak, možemo odigrati bez grča, a tako najčešće odigramo odlično.

– Ovo je najlakša momčad za nas jer nemamo što izgubiti. Igramo protiv jake momčadi i dat ćemo sve od sebe. Ali mi moramo igrati na pobjedu, samo tako možemo ostvariti rezultat – rekao je Dalić u najavi susreta.

A iz Rusije najnovije informacije kažu da je izbornik Dalić priredio iznenađenje Sampaoliju. Iako je danima najavljivan naš sastav u kojem bi Badelj trebao ući umjesto Kramarića, izgleda da je u posljednji trenutak došlo do promjene. 

Do novinara koji u Rusiji prate Mundijal došla je informacija da će u početnu postavu zapravo ući nogometaš Intera Marcelo Brozović, baš kao u drugom dijelu protiv Nigerije.  Broz je tada unio živost u našu igru i uspostavio ravnotežu na terenu. 

Sastav bi onda trebao izgledati ovako: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Brozović – Rebić, Modrić, Perišić – Mandžukić.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 05:50