StoryEditor

Dalić: Imamo taj problem koji moramo riješiti do ožujka

Piše D  /  19.11.2018., 02:11h
Nogometaši Hrvatske vratili su se u Zagreb nakon jučerašnje utakmice s Engleskom i poraza na Wembleyju (2:1). Bio je to posljednji susret vatrenih u godini koja će ostati vječno upamćena po osvojenom srebru na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Prvi je riječ dobio Andrej Kramarić.

- Šteta, što da kažem. Nismo dobro krenuli, mojim golom otvorila se mogućnost ‘final foura‘, nažalost nismo uspjeli, nije kraj svijeta. Moramo biti ponosni na ono što smo ostvarili ove godine - rekao je Andrej Kramarić pa dodao:

- Život ide dalje, polufinale SP-a ipak je bilo važnije. 

Nakon hrvatskog napadača novinarima se obratio Zlatko Dalić.

- Ostaje žal jer smo do 80. minute imali prvo mjesto i final four, pa izgubili utakmici. Ja sam ponosan jer smo napravili sjajan posao u godinu dana. No sada kreće pravi posao, okrećemo se kvalifikacijama za Euro. Očekujem poraze Njemačke i Poljske da imamo status nositelja u kvalifikacijama - rekao je Dalić pa dodao:

- Imamo sjajne temelje u mladim igračima, navijačima. Rezultat je takav kakav je, ispali smo iz Lige nacija.

- Imamo taj jedan problem s bekovima, pogotovo s Vrsaljkom koji ne može igrati svaka tri dana. To do ožujka moramo promijeniti - istaknuo je Dalić pa se osvrnuo na još jedan problem u njegovoj eri.

- Primili smo 12 golova iz prekida u mojoj eri.  Protivnici su nam zabili devet golova iz prekida te tri iz jedanaesterca. To moramo mijenjati.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:40