StoryEditor

Da Silva upozorio Engleze: ‘Hrvatska vam može zagorčati život na Euru‘

Piše D  /  04.04.2021., 08:04h

Bivši napadač Dinama i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva za Sky Sports komentirao je šanse Hrvatske i Engleske na nadolazećem Euru u skupini B pa bez zadrške ustvrdio da vatreni sigurno idu dalje.

Hrvatska napreduje svake godine i igra jako dobro kad dođu na velika natjecanja. Zadnjih nekoliko godina Englezi su se uvijek mučili s Hrvatskom, a iako se nekolicina Hrvata umirovila od reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, to je i dalje kvalitetna momčad - naglasio je proslavljeni hrvatski napadač rođen u Brazilu pa nastavio:

-Tu je, naravno, Luka Modrić, Ivan Perišić je isto legenda, a Mateo Kovačić počinje igrati sve bolje za reprezentaciju. Nije zaboravio ni na Marija Pašalića i Antu Rebića.

-I na njih treba paziti. Ma, u Hrvatskoj je puno igrača koji mogu zagorčati život Engleskoj, ali i ostalima. Proći će skupinu, a mislim da će i Engleska - mišljenja je Dudu, koji je osjetio 2006. u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo kako je to zabiti Englezima.

Inače, u skupini B su uz Hrvatsku i Englesku još Škotska i Češka, koje bi bilo iznimno pogubno podcijeniti. Kao što situaciju na nogometnom tržištu podcjenjuje Arsenal i zato su mu rezultati slabiji no u vremenima kad je Dudu igrao za njega.

-Ako danas želiš imati rezultate, teško je to dobiti na taj način. Trebaju investirati u trojicu, četvoricu igrača da se vrate - zaključio je Da Silva, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:11