StoryEditor

Cro Cop otvoreno o odnosu sa slavnim hrvatskim borcem: Izbrisao sam ga s Fejsa...

Piše D  /  01.04.2020., 08:04h

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović sinoć je uživo na Instagramu dugo odgovarao na pitanja pratitelja koji su ga mogli pitati što god ih je zanimalo, a među pitanjima našla su se i brojna zanimljiva. 

Mirko je rado odgovorio na njih, pa je tako pričao i odnosu između njega i Stipe Miočića, potresu u Zagrebu, kao i o odnosu s hrvatskim prvaku u KSW-u, Robertom Soldićem za kojeg je rekao: - Vrhunski je borac. Mogao bi napraviti veliku karijeru. Nemam sukoba s njim, jednom sam ga sreo u životu, u Linzu mi je prišao da se slikamo. Sukoba nema.

Reći ću vam ovako: On mi je na Fejsu bio prijatelj i ušao je s nekim momkom iz Slovenije u sukob i počeli su se prozivati na vulgaran način, neprimjeren je rječnik bio jednog budućeg prvaka. Bilo je psovanja majke... Izbrisao sam ga s liste prijatelja jer nisam mogao gledati njegovo prepiranje na naslovnici stalno. Pred njim je dug put i želim mu sve najbolje - jasan je bio Mirko, prenosi Večernji.hr.

- Miočić je jedan divan i prekrasan čovjek. Tako je skroman, pravi šampion je. Njegova skromnost ga je koštala u ovom UFC-u. Najpopularniji ljudi su oni koji rade cirkus kao McGregor. Stipe nije takav, normalan je čovjek - poručio je Cro Cop koji je komentirao i najveću zvijezdu MMA sporta, Conora McGregora.

- Pa njega bih prebio s litrom Stocka u sebi, bez problema. Ne volim to kreveljenje, stalno what a fuck i ta žvakaća... Stalno mu je ta žvakaća u ustima, prizeman mi je njegov trash talk iako poštujem kako se probio iz siromaštva i kakvu je priču napravio, on to baš ima u sebi, ne glumi - kaže Filipović koji je osim boraca komentirao i život u doba koronavirusa, otkrio je kako stoji sa zdravljem, ali i otkrio tko po njegovom mišljenju zaslužuje uspjeh PFL-u te odlazak u UFC-u.

- Cro Cop team ne postoji. Ja samo pomažem svojim prijateljima, Deliji i Ishiiju. Ante Delija je čovjek koji najviše zaslužuje uspjeti. Može do finala PFL-a, a kasnije neka ide u UFC, to je i njegova želja - poručio je Mirko te dodao kako stoji sa zdravljem: 

- Zdravlje mi je super. Jako se dobro osjećam. Ovo što sada radim je sve lagano, više se neću boriti natjecateljski - dodaje Cro Cop.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 20:00