StoryEditor

Cro Cop kreće u novu karijeru! Evo čime će se baviti nakon povlačenja iz ringa

Piše D  /  12.04.2019., 01:04h

Mirko Cro Cop Filipović (44) prije nešto više od mjesec dana morao je objaviti da završava veliku borilačku karijeru. Na jednom je treningu doživio moždani udar i nakon liječničkih pregleda otkrivene su promjene u jednom djelu mozga.

- Nikad više neću ući u ring jer ne smijem primiti niti blaži udarac - poručio je tada Mirko. No, Mirko će i dalje ostati vezan uz borilački sport i ring jer je to njegov život. Nedavno je tako otkrio da će se ubuduće baviti održavanjem seminara.

"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu", poručio je Mirko prije nekoliko dana.

A da Mirko se ozbiljno misli posvetiti održavanju seminara, potvrdio je to novom objavom na Facebooku. Naime, ostavio je mail adresu "Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." na koju ga mogu kontaktirati svi zainteresirani za seminare i tu objavu zaključao na vrh Facebook stranice, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 10:08