StoryEditor

Crna Gora: Policija traži osobu koja je prosula fekalije po autokoloni

Piše D  /  16.04.2021., 10:04h

Crnogorski tužitelj se izjasnio da u radnjama te osobe nema elemenata kaznenog djela koje se goni po službenoj dužnosti. Dodaje se u priopćenju koje prenose Vijesti.

Protivnici Vlade Crne Gore organiziraju autokolone svake nedjelje, tijekom kojih nose crnogorske zastave i obilježja. Incident se dogodio 11. travnja oko 19 sati u bjelopoljskom naselju Rakonje.

Iz Uprave policije su dodali da je protiv dva policajca koja su planom Centra sigurnosti Bijelo Polje bili raspoređeni na nadvožnjaku Rakonje podnesen prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti.

„Policija je prikupila obavještenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta osoba koje je vinovnik incidenta“, navodi se u priopćenju.

Iz Uprave su kazali da je policija također proslijedila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za vještačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i uzeti sa lica mjesta.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:57