Article_Top_970x250

Čović u Žepču: Idemo po novu pobjedu

LOKALNI IZBORI

Čović u Žepču: Idemo po novu pobjedu

lis 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović posjetio je Žepče i održao sastanak s predsjednikom OO HDZ BiH i federalnim ministrom u Vladi FBiH Josipom Martićem, aktualnim načelnikom općine Žepče i kandidatom HDZ-a BiH za načelnika Matom Zovkom te kandidatima na listi HDZ-a BiH.

Na današnjem sastanku predočene su programske smjernice i ciljevi HDZ-a BiH u ovoj općini za sljedeće četiri godine. Pod sloganom  „Za naše Žepče“ započela je službena kampanja kojom HDZ BiH želi pokazati da je najjača i stožerna snaga koja okuplja hrvatski narod žepačkog kraja.

Aktualni načelnik i kandidat HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore, Mato Zovko najavio je još bolji rezultat u općinskom vijeću i potvrdu snage HDZ BiH. Načelnik Zovko izdvojio je kako su svi strateški projekti u prethodnom razdoblju uspješno realizirani te da su već sada u pripremi novi infrastrukturni projekti koji trebaju unijeti novu gospodarsku i ekonomsku dinamiku u razvoju općine Žepče.

Izgradnja osnovne škole u Žepču uz izgradnju novog Doma zdravlja te potpunim sređivanjem poslovne zone "Polja" samo su neki od projekata koje je općina Žepče realizirala i napravila pretpostavke za početak novih ulaganja.

Predsjednik Čović napomenuo je da je očuvanje hrvatskog nacionalnog identiteta i hrvatskog naroda u Žepču okosnica djelovanja HDZ BiH te da rast i razvoj ove sredine uz zajedništvo hrvatskog nacionalnog bića, može stvoriti sve preduvjete ekonomskog i gospodarskog prosperiteta općine Žepče. Najavljeni projekti koji donose nova radna mjesta jamac su da ovo mjesto doista može biti ugodna sredina za život svakog pojedinca i na ponos svakog stanovnika u ovoj općini, stoji u priopćenju iz ove stranke.

Dnevnik.ba