StoryEditor

Čović u Travniku - Prezentirani ciljevi za bolji Travnik su ostvarivi

Piše D  /  23.10.2020., 09:10h

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović danas je posjetio Travnik te održao sastanak s Općinskim odborom HDZ-a BiH Travnik i kandidatima s liste za lokalne izbore.

Domaćin sastanka predsjednik Općinskog odbora Bojan Domić, naglasio je kako je stanje u općinskoj organizaciji na čijem je čelu stabilno, predstavivši kandidata za načelnika Gorana Pejakovića i listu s kojom HDZ BiH namjerava osvojiti povjerenje glasača na predstojećim lokalnim izborima u Travniku.

Goran Pejaković, kandidata za načelnika općine Travnik i Mario Gučanin – Gazibarić, nositelj liste koalicije HDZ - HSS Stjepan Radić za Općinsko vijeće Travnik prezentirali su kratke crte iz programa.

“Uz isključivo pitanja razvoja, program je okrenut budućnosti. Želimo biti dio političkih i društvenih promjena koje nose u sebi ljudi čiji mladi duh i snaga mogu doprinijeti razvoju lokalne sredine. Pozivamo sve u Travniku da zajedno s nama kreiraju afirmativnije ozračje, zajedno možemo već 15. studenog početi raditi za bolji Travnik“, poručio je Goran Pejaković, kandidat za načelnika.

Predsjednik Čović koje je drugi dan u posjeti Središnjoj Bosni, danas je svoj prvi službeni sastanak proveo u Travniku kako bi se upoznao sa stanjem i tijekom predizbornog procesa. Također, predstavio je i aktualnu političku situaciju u  Bosni i Hercegovini kao i aktivnosti koje provode hrvatski dužnosnici.

“Ciljevi koju su prezentirani su ostvarivi, potpora svih dužnosnika HDZ-a BiH izvršne i zakonodavne vlasti viših razina Travniku neće izostati“, poručio je predsjednik Čović uz napomenu, da će do samih izbora doći još jednom u Travnik ako se za to pokaže potreba uz obećanje i punu potporu svim projektima koje lokalna zajednica smatra važnim.

Na početku susreta izaslanstvo HDZ-a BiH je položilo vijenac i svijeće na spomen obilježju Prahulje, uz obilazak i prezentiranje radova na spomen obilježju. Nakon obilaska upriličen je posjet župnom uredu Uznesenja Blažene djevice Marije na Docu i posjet župnom uredu sv. Mihovila Arkanđela, gdje su razgovarali sa župnicima fra Zoranom Livančić i fra Dariom Udovičić, te su posjetili i rodnu kuću nobelovca Ive Andrića, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 10:52