StoryEditor

Čović u Središnjoj Bosni: Unaprijediti i poboljšati životne i radne uvjete u Bugojnu

Piše D  /  22.10.2020., 03:10h

Igor Vrljić, predsjednik stranačke organizacije i kandidat za načelnika Bugojna prezentirao je predviđene aktivnosti u kampanji za lokalne izbore. Članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Bugojno upoznali su predsjednika Čovića s kandidatima s kojima HDZ BiH planira osvojiti većinu mjesta u općinskom vijeću, uz načelnika općine.  

“Izborni program temelji se na planu projekata kojima je cilj poboljšati kvalitetu života u Bugojnu. Zalažemo se za stabilnost ali i za veća ulaganja u infrastrukturu, obrazovanje, poljoprivredu, sport, kulturu, ali i kapitalne projekte“, istaknuo je Vrljić.

Vrljić se zahvalio na dosadašnjoj potpori dužnosnika HDZ-a BiH s viših razina vlasti, kroz razne projekte, kako bi se poboljšao položaj bugojanskih Hrvata.

Uz program za predstojeće lokalne izbore, na sastanku se razgovaralo o svim projektima koji se odrađuju u Bugojnu te planu infrastrukturnog razvoja u sljedeće četiri godine. 

Predsjednik Čović naglasio je važnost zajedničkog djelovanja kako bi se pozitivnom promjenom izborili za bolji i kvalitetniji život svih stanovnika Bugojna. U svome izlaganju je istaknuo dobru suradnju i komunikaciju središnjice stranke i dužnosnika političke vlasti sa dužnosnicima HDZ-a BiH u Bugojnu. 

“Zadovoljan sam s onim što sam čuo ovdje i vjerujem da će se svi planovi koje smo mi postavili kada je u pitanju Bugojno biti ostvareni. Vjerojatno ćemo još jednom doći ako se procijeni kao potreba i vidjeti kako ide kampanja, mogu li se realizirati postavljeni ciljevi i čini mi se ovo sve što smo čuli ovdje od naših predstavnika pa i nositelja liste za Općinsko vijeće, odnosno načelnika, stojimo dosta dobro. Ono što ja želim čuti, što se još može učiniti sa viših razina vlasti da bi olakšali neke stvari, želimo i sa drugih razina pomoći da se ti sitni priblemi rješavaju u Bugojnu“, istaknuo je predsjednik Čović. 

Izaslanstvo je nakon održanog sastanka posjetilo župni ured Kandija te razgovaralo sa župnikom don Tadijom Ivoš, stoji u priopćenju HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 12:37