StoryEditor

Čović u Odžaku sa stranačkim dužnosnicima

Piše D  /  07.01.2021., 04:01h

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović posjetio je Odžak gdje se sastao s novoizabranom općinskom načelnicom Nadom Ćulap, stranačkim dužnosnicima, članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak i županijskim ministrima.

Tom prigodom istaknuto je kako sve buduće aktivnosti moraju biti usmjerene na razvojne i infrastrukturne projekte, priopćeno je iz HDZ-a BiH, prenosi Fena.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Ilija Ilić izvijestio je Čovića o rezultatu lokalnih izbora kao i drugim stranačkim aktivnostima.

Također, govoreno je o stanju u općini, aktualnim projektima, gospodarstvu, kao i suradnji sa višim razinama vlasti. Ilić je istaknuo i dobru suradnju sa svim stranačkim dužnosnicima izvršne i zakonodavne vlasti viših razina prilikom apliciranja te provedbe određenih projekata na području općine Odžak.

Čović je čestitao na postignutom rezultatu, izrazivši očekivanje da će ubrzo doći do formiranja kvalitetne većine u Općinskom vijeću Odžak kako bi se krenulo u realizaciju izbornog programa i svih obećanja iz predizborne kampanje.

"Sve kvalitetne projekte pratit ćemo s našim dužnosnicima, potpora neće izostati sa županijske, federalne ni državne razine", poručio je Čović, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:11