Article_Top_970x250

Čović u Neumu: Zajedničkim snagama ostvariti pobjedu u Neumu i krenuti još snažnije u rast i razvoj općine

pred početak službenog dijela kampanje

Čović u Neumu: Zajedničkim snagama ostvariti pobjedu u Neumu i krenuti još snažnije u rast i razvoj općine

lis 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović bio je danas u radnoj stranačkoj posjeti u Neumu pred početak službenog dijela kampanje za predstojeće lokalne izbore. Na današnjem sastanku rezimirane su dosadašnje pripreme i aktivnosti svih članova uključenih u izborni proces.

Predsjednik dr. Čović istaknuo je kako, dobra atmosfera kandidata za načelnika i kandidata s liste, kao kombinacija novih osoba i mladih ljudi, predstavljaju snažan motiv da se ostvari uvjerljiva pobjeda u Neumu.

„Moderna cesta koja uvezuje pravac Stolac – Neum, uz mega projekt Pelješkog mosta naslonjenog na neumsku općinu otvaraju ogromne infrastrukturne i gospodarske mogućnosti za neumski kraj. Dobru atmosferu koja vlada pred predstojeće izbore, uz potporu svih razina za koju procijenite da vam je potrebna, iskoristiti za ostvarenje uvjerljive pobjede te da još snažnije krenemo u razvoj ove općine“, izdvojio je predsjednik Čović.

„Neum je turistička destinacija koja nudi ogroman potencijal i u drugim oblastima. Uz osnovnu turističku djelatnost moj cilj je pokrenuti druge djelatnosti kako bismo otvorili nova radna mjesta i stvorili širok okvir za ekonomska i gospodarska ulaganja. Imamo pobjedničku ekipu, izvrsnu atmosferu i motivirani smo pokazati da je HDZ BiH najjača snaga u Neumu koja će ovdje napraviti sve preduvjete i služiti kao primjer svim drugim općinama i gradovima“, istaknuo je Dragan Jurković, kandidat za načelnika.

„Svi započeti infrastrukturni projekti su u završnoj fazi. Naša obveza kao općinske organizacije je pokazati ozbiljnost i zajednički rad na terenu. HDZ BiH će imati svoga načelnika i većinu u Općinskom vijeću Neum, ali slijedi nam i naša obaveza, znači, rad na terenu i rezultat će doći. Snaga koju imamo, uz zalaganje za početak novih projekata koji imaju dugoročno značenje za Neum su najveći motiv za predstojeću kampanju“, kazao je aktualni načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško

Dnevnik.ba