Article_Top_970x250

Čović s HDZ-ovcima danas boravio u Ravnom

posjeta

Čović s HDZ-ovcima danas boravio u Ravnom

tra 06, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom boravio je u petak u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH i općini Ravno.

Uvodnu riječ o prezentaciji stanja na području Ravnog imali su predsjednica OO HDZ-a BiH Ravno Stana Burić, načelnik Ravnog Andrija Šimunović te predsjednica Općinskog vijeća Ravno Ružica Skaramuca, priopćio je Ured za informiranje HDZ-a BiH.

Na sastanku je razgovarano o aktualnim projektima, gospodarskoj i političkoj situaciji, razvoju turizma, poljoprivrednoj proizvodnji, prometnom povezivanju te prekograničnoj suradnji.

Cilj sastanka, kako je istaknuto, bio je upoznati se s funkcioniranjem te lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti imaju i rješavaju, te pronaći rješenja za one probleme za koje je potrebno uključiti i više razine vlast.

Govoreći o predstojećim izborima, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović kazao je kako i ovim sastankom želi steći potpunu sliku situacije na terenu.

Čović je govorio i o aktualnoj političkoj situaciji, naglasivši stajališta HDZ-a BiH koja su, kako je kazao, civilizirana politika i europski put.

Ocijenio je kako je ključno da na svim razinama vlasti budu legitimni predstavnici hrvatskog naroda.

Na sastanku su dotaknute sve životno bitne teme i aktivnosti unutar stranke gdje je istaknuto što je potrebno vidno poboljšati u izbornoj 2018. godini.

Komunikacija svih razina vlasti, od lokalne, preko županijske i federalne do državne razine u realizaciji projekata ne smije izostati, stoji na kraju priopćenja za javnost.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250