Article_Top_970x250

Čović na Kupresu sa stranačkim odoborom razgovarao o planiranim aktivnostima

priopćenje za javnost

Čović na Kupresu sa stranačkim odoborom razgovarao o planiranim aktivnostima

ožu 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović sastao se danas u općini Kupres sa v.d. načelnikom općine Kupres Zdravkom Miočem te članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Kupres.

Razgovarano je o aktualnoj političkoj situaciji u ovoj općini, funkcioniranju izvršne i zakonodavne vlasti, te je analiziran rad i aktivnosti Općinskog odbora s velikim naglaskom na pripreme za listopadske lokalne izbore.

Predsjednik OO HDZ BiH Kupres Ivan Ivić upoznao je predsjednika Čovića s funkcioniranjem i aktivnostima stranke, te je naglasio tešku političku i gospodarsku situaciju u općini.

Na sastanku poseban naglasak stavljen na stabilizaciji političkih prilika, razvojnim projektima, gospodarstvu, ekonomskoj situaciji, kao i ostalim temama važnim za stanovništvo općine.

Predsjednik Čović upoznao je sudionike sastanka s aktualnom političkom situacijom te je pružio potporu aktivnostima Općinskog odbora. Zaključeno je kako su planirane aktivnosti dobar smjer rada stranke za stabilizaciju svih prilika do lokalnih izbora.

Dnevnik.ba