StoryEditor

Čović i Bešlić čestitali blagdan Roš Hašana

Piše D  /  30.09.2019., 02:09h

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je povodom blagdana Roš Hašane.

"U povodu Roš Hašane, svim Židovkama i Židovima u Bosni i Hercegovini upućujem najiskrenije čestitke u obilježavanju nove 5780. godine. Vama i svim pripadnicima židovske vjere želim da nova godina donese obilje sreće, zdravlja, mira i uspjeha, podsjećajući nas da su dijalog, zajedništvo i međusobno povjerenje temelji za izgradnju boljeg života. Neka Vam dragi Bog podari blagoslov da i ovu Roš Hašanu obilježite sa svojim najbližima u duhu ljubavi, radosti i blagostanja", poručio je Čović.

"U ime Gradske uprave Mostara i osobno, želim da nadolazeća 5780. godina donese sreću, blagostanja i zdravlja. Provedite ih u miru i veselju s bližnjima i susjedima. Roš hašana, značenja glava godine, početak godine, židovska je Nova godina. Teče od zalaska sunca jednog dana sve do zalaska sunca dva dana poslije. Ova svetkovina govori o Božjem stvaranju svijeta i podsjeća na Božji sud", stoji u  Bešlićevoj poruci, prenosi FENA.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 07:49