StoryEditor
središnja bosna

Čović: "Činimo sve kako bi popravili položaj bugojanskih Hrvata"

Piše fena  /  31.01.2023., 20:51h

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović sastao se u utorak s vodstvom HDZ-a BiH u Bugojnu.

Prilikom susreta razgovarano je o lokalnim projektima koji su značajni za općinu Bugojno, trenutnim infrastrukturnim problemima te je zatražena pomoć u rješavanju istih, priopćeno je iz HDZ-a BiH.  

O aktualnoj političkoj situaciji ove općine, dodaje se, govorili su Igor Vrljić, predsjednik stranačke organizacije, ali i Miroslav Zelić predsjedatelj Općinskog vijeća Bugojno. 

Istaknuta je dobra suradnja s dužnosnicima viših razina, kao i potpora pri određenim projektima, uz naglasak i izraženu nadu kako će ona biti prisutna i ubuduće.

"Činimo sve kako bi popravili položaj bugojanskih Hrvata", istaknuto je, uz ostalo, na sastanku.

Čović je izjavio kako potpora neće izostati i znat će se uz dobru suradnju i zajedništvo prepoznati prioriteti Bugojna, koji su i danas ovim sastankom vrlo jasno iskazani.

"Problemi s kojima se suočavate ovdje u Bugojnu moraju se naglasiti, te ćemo dati maksimalnu potporu za njihovo rješavanje, kao i svih drugih otvorenih pitanja", kazao je predsjednik HDZ-a BiH.   

Posjet Bugojnu okončan je posjetom župi sv. Ante Padovanskog, gdje je nazočno izaslanstvo o stanju i prilikama u župnoj zajednici upoznao župnik fra Ivan Pilić.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 16:29