StoryEditor

Ćosić našao novi posao, njegovim stopama krenula i Karmela Vukov Colić

Piše D  /  26.11.2018., 01:11h

Drago Ćosić, nakon što je godinama radio na javnoj televiziji, otišao je u privatnike. Kako javlja Poslovni dnevnik, Ćosić je osnovao tvrtku Vaš mediator j.d.o.o., u kojoj je naveden kao jedini direktor.

Za tvrtku je naveo da je za medijske usluge, a predmeti poslovanja su, između ostalog, vođenje i organiziranje sportskih natjecanja, audiovizualne djelatnosti, sportska poduka i rekreacija te ostalo. 

No, nije Ćosić jedini koji se nakon odlaska s HRT-a bacio "u privatnike". 

Nakon što je procurila vijest kako televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić (50) odlazi s HRT-a, gdje je radila čak 31 godinu, 24 sata doznaju kako zaštitno lice emisije "Dobro jutro, Hrvatska" pokreće privatan obrt za odnose s javnošću Vox Dilceti.

Omiljena TV voditeljica Karmela Vukov Colić odlazi s HRT-a. Vijest je to koja već duže vrijeme kruži novinarskim krugovima, a ovih je dana izgleda stigla i konačna potvrda.

Osim po jutarnjem programu, Karmelu mnogi pamte i po angažmanima u emisijama "TV Bingo Show", Nedjeljno popodne, "Loto Hrvatske lutrije", Gost-urednik, Jadranske igre i Seoska gozba. Karijeru je započela na Radiju 101, a od 1997. radi u Zagrebačkoj panorami HTV-a. Otvara popularni program Z3 i ostaje jedno od zaštitnih lica do gašenja tog programa. Tijekom Domovinskog rata obilazi bojišta i snima priloge za emisiju Gardijada koju i vodi iz studija. Godine 2008. sudjelovala je kao natjecateljica u HRT-ovom zabavnom showu "Zvijezde pjevaju" gdje je zauzela drugo mjesto. Na 2. programu Hrvatskog radija vodi emisiju Glazbeni megahertz i jutarnji program. Autorica je kulinarskog bloga CiaOKarmela, a sa sinom Noom objavila je zbirku pripovijedaka "Noine priče". 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:47