StoryEditor
brojni udari

CNN: Oko više gradova u Ukrajini čuju se eksplozije

Piše Hina  /  24.02.2022., 06:52h
CNN je, pozivajući se na novinare i svjedoke, objavio popis mjesta u u Ukrajini kojima su se u četvrtak rano čule eksplozije, a britanska veleposlanica u Ukrajini kazala je da počinje "ničim izazvan napad" na tu zemlju.

Počinje ničim izazvan napad na miroljubivu zemlju Ukrajinu nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin odobrio specijalnu vojnu operaciju u toj zemlji. Užasno, rekla je britanska veleposlanica Melinda Simmons na Twitteru.

CNN je, pozivajući se na novinare i svjedoke, objavio više mjesta na kojima su se jutros rano u Ukrajini čule eksplozije.

Eksplozije su se čule Istočno od Kijeva iz smjera međunarodne zračne luke.

CNN-ova ekipa u Harkivu, drugom najvećem ukrajinskom gradu, koji nalazi na sjeveroistoku zemlje, čula je "stalan tok glasnih eksplozija". Također, eksplozije su se čule kod Kramatorska na istoku, zatim istočno od Mariupolja, kod Odese i kod Zaporižžja.

"Samo zato što ste se pripremali i razmišljali o ovoj mogućnosti tjednima i mjesecima, ne znači da nije šokantno kada se to zapravo dogodi.", napisala je britanska veleposlanica Melinda Simmons.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:00