StoryEditor
dezorijentirani predsjednik

Član osiguranja usmjeravao Bidena u vrtu Bijele kuće: "Mislio sam da idemo ovim drugim putem"

Piše desk  /  25.10.2022., 12:27h

Nova snimka koja s pravom brine američku javnost preplavila je društvene mreže. Na njoj se vidi kako se američki predsjednik Joe Biden se uspio pogubiti u vlastitom vrtu - nakon sadnje drveća na južnom travnjaku izgledao je potpuno zbunjeno dok se pokušavao vratiti u Bijelu kuću.

"Ovim putem, gospodine", čuje se kako mu govori pripadnik osiguranja, a on uzvraća: "Mislio sam da idemo ovim drugim putem", prenosi direktno.hr.

Ova interakcija ne bi bila čudna da pripadnik osiguranja nije odveo Bidena u potpuno drugom smjeru od onog gdje je on mislio ići. 

Ovaj gaf samo je još jedan u nizu koji je Biden napravio u proteklih nekoliko mjeseci, a koji su doveli u pitanje njegovo zdravlje i sposobnost upravljanja državom.

Prošlog mjeseca Biden se pogubio na pozornici nakon svog govora na konferenciji Globalnog fonda, a par dana kasnije na drugom događanju zazivao je kongresnicu iz Indiane - koja je poginula u prometnoj nesreći u kolovozu.

Međutim, u nedavnom intervjuu Biden je odbacio sugestije da je prestar ili nesposoban da se ponovno kandidira 2024. Sudeći po kompilaciji njegovih incidenata, ne možemo se složiti s tom izjavom.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 01:29