Article_Top_970x250

Cisterna puna plina na autocesti Rijeka - Zagreb zabila se u kamion, curilo je gorivo

rijeka-zagreb

Cisterna puna plina na autocesti Rijeka - Zagreb zabila se u kamion, curilo je gorivo

stu 14, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Na autocesti Rijeka-Zagreb došlo je do teške prometne nesreće u kojoj se cisterna zabila u kamion, doznaje se iz riječke policije.

"Jutros oko 9:45 došlo je do prometne nesreće između čvorova Delnice i Ravna Gora, kod prijelaza za divljač. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva teretna vozila. Od 10 sati promet je bio u potpunosti prekinut u smjeru Zagreba. Prema dostupnim informacijama, jedna osoba je prevezena u svjesnom stanju u KBC Rijeka", kazala je za Index glasnogovornica riječke policije Ankica Kolić.

Iscurila manja količina goriva

"Iza 11 sati je bila organizirana akcija izvlačenja odnosno uklanjanja tih vozila. U nesreći je iscurila manja količina goriva, no prema posljednjim informacijama, radilo se o manjoj količini goriva i to je odmah očišćeno i uklonjeno", dodala je Kolić.

Ozlijeđena osoba je radi pružanja liječničke pomoći prevezena u riječku bolnicu, a težina ozljeda zasad nije okvalificirana.

Neslužbeno se doznaje da je cisterna koja se zabila u šleper prevozila plin propan-butan pa je prava sreća da nije došlo do katastrofe.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250