Article_Top_970x250

Ćiro snimio predizborni spot za Milorada Pupovca

Ćiro snimio predizborni spot za Milorada Pupovca

svibnja 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Iako je član HDZ-a, Miroslav Ćiro Blažević, legendarni nogometni trener u spotu je za SDSS Milorada Pupovca. Andrej Plenković kaže da je "sve to dobro" i da im Ćiro puno vrijedi.

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS. Legendarni nogometni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore, javlja RTL Danas. 

- Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek' to budem ja - rekao je Ćiro, ali i otkrio da ga je strah da ga zbog ovog poteza ne izbace iz HDZ-a. 

- Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare - prokomentirao je Blažević.

- Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit nego da se trebamo tolerirat - rekao je. 

Tvrdi kako ga HDZ može izbaciti iz stranke jer je napravio, kako kaže, nešto što nije imao pravo. 

- Ja sam morao podržati ove svoje - dodao je. 

- Ja ga nisam htio dovest u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko' mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvat, ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu - kazao je Ćiro.

Na upit premijeru Plenkoviću je li Ćiro i dalje član stranke, on je odgovorio: 

- Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko' da je - rekao je Plenković i dodao: 

- Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi ko' narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro. 

Ćiro vrijedi puno i SDSS-u kojima je osnovna misao vodilja bila stvaranje tolerantnijeg društva. 

- Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim - rekao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba