StoryEditor

Čilić, Kramarić, Modrić, Mandžo, Bogdanović i Perišić na Gem Set Hrvatska

Piše D  /  05.06.2019., 06:06h

Andrej Kramarić, Lovre Miloš i Marijo Možnik pridružili su se već najavljenim sportskim velikanima, a na listu tenisača upisali i Iva Majoli, Jelena Kostanić Tošić, Tena Lukas, Mate Delić, Lovro Zovko i Ivan Ljubičić. Dolazak su već potvrdili i Luka Modrić, Dejan Lovren, Valent i Martin Sinković, Ivan Dodig, Bojan Bogdanović, Ivan Klasnić, Sara Kolak, Ana Konjuh, Dina Levačić, Mate Pavić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Perišić.

Projekt u organizaciji Zaklade Marin Čilić okupit će 24 sportaša koji će biti podijeljeni u 12 parova, a svaki će par činiti jedan tenisač i jedan sportaš. Igrat će se po jedan super tie-break, a nakon natjecanja po skupinama pobjednika turnira dobit ćemo kroz polufinale i finale.

Prikupljenim sredstvima izgradit će se multifunkcionalno sportsko igralište u Osnovnoj školi u Tordincima, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu.  

"Izuzetno mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom humanitarnom projektu i biti među svim ovim velikim sportašima. Prikupljena sredstva bit će iskorištena za izgradnju sportskih igrališta, a ja se iskreno nadam da ćemo to ostvariti vrlo brzo, kako bi se djeca mogla uključiti u sportske aktivnosti te živjeti zdravije i veselije", izjavio je Andrej Kramarić koji bi, ako tako odredi ždrijeb, možda snage mogao udružiti s osvajačicom Roland Garrosa 1997. Ivom Majoli.

"Nisam ni najmanje dvojila oko sudjelovanja, jer je riječ o uistinu posebnom projektu u organizaciji Zaklade Marin Čilić. Sigurna sam da će Šalata taj dan biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da će atmosfera biti sjajna. Čula sam da se svi sportaši ozbiljno pripremaju za natjecanje tako da jedva čekam da izađemo na teren i zaigramo meč za djecu Hrvatske", istaknula je Iva Majoli.

Da ovo događanje ne prođe bez hrvatskih vaterpolista pobrinut će se igrač zagrebačke Mladosti i reprezentativac Lovre Miloš.

"Iznimno mi je drago što ću na jedno popodne reprezentativne pripreme zamijeniti igranjem tenisa. Iako nisam neki veliki talent, dat ću sve od sebe da pružim što bolji otpor Marinu i ostalim hrvatskim sportašima. Projekt koji je pokrenula Zaklada Marin Čilić je zaista hvalevrijedan i sretan sam što ću biti dijelom te priče", izjavio je Miloš, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 09:50