StoryEditor

Cikotić poslao službenicu u prošlost da iskoristi slobodne dane

Piše D  /  23.09.2020., 08:09h

Vukajlović Bojana, stručna suradnica u Ministarstvu vremena, zatražila je 15.7 2020. godine dva dana neplaćenog odsustva, na koji ima pravo, za slavu 25. i 26. lipnja, međutim odobrenje koje je potpisao ministar stiglo je 11. 9.2020. godine, odnosno dva mjeseca nakon slave.

Kako navodi ATV, na osnovi ovog dokumenta može se konstatirati da je Cikotić odobrio korištenje slobodnih dana koji su već prošli.

Vukajlović je zbog toga što  joj nisu odgovorili na vrijeme angažirala odvjetnike i uputila žalbu Odboru državne službe za žalbe, smatrajući da je riječ o pogrešnoj primjeni propisa i bitnoj povredi odredbi postupka, iza čega stoji diskriminacija po vjerskoj osnovi.

Odbor državne službe za žalbe 20. kolovoza ove godine donosi rješenje kojim, naravno, uvažava žalbu Bojane Vukajlović i od Ministarstva sigurnosti BiH traži da u roku ne dužem od 15 dana donese odluku o formi upravnog akta po zahtjevu Bojane Vukajlović od 15. lipnja ove godine.

Nakon ove odluke, dolazi se do 11. 9. ove godine kojim se Vukajlović odobrava korištenje plaćenog odsustva, ali se ne objašnjava kako ona treba iskoristiti te slobodne dane, piš ATV.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:58