StoryEditor

Četvrtfinalist Lige prvaka zainteresiran za Dinamovu jedinicu?

Piše D  /  29.06.2019., 04:06h

Europski velikan Porto traži novo rješenje na golu nakon što je Iker Casillas zbog zdravstvenih problema okončao karijeru.

Portugalski mediji već su prije pisali o interesu dvostrukog prvaka Europe za Livakovića, a sada je ta priča ponovno vraćena na naslovnice njihovih medija. 

Porto sada u svojem kadru ima dva vratara (Vana Alves i Diego Costa). No Alves je 28-godišnji Portugalac s tek deset, a Costa 19-godišnjak bez ijednog službenog nastupa za Porto.

Da je portugalski i europski velikan doista zainteresiran, sigurno donekle sugerira i izjava Ikera Casillasa, koji je u travnju na Twitteru pohvalio Livakovića.

"Ove godine pratio sam Domagoja Livakovića. Igra u Dinamu iz Zagreba. 24 godine. Zanimljiv je", napisao je Casillas.

Livakoviću je prema Transfermarktu vrijednost procijenjena na tri milijuna eura. No njegove godine (24), ali i iskustvo te status A reprezentativca, Livakoviću cijenu dižu za barem još četiri, pet milijuna eura, stoga bi se Porto mogao isprsiti s osam do devet milijuna eura.

O njemu se sve ozbiljnije priča u Portugalu, a njihovi novinari ovih dana se pitaju - stiže li Livaković već ovoga ljeta na Dragao?

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:52