StoryEditor

Četiri dječaka pretukla vršnjaka u Mostaru

Piše D  /  11.12.2018., 11:12h

Napad je u PS Mostar Centar prijavio otac napadnutog dječaka, nakon čega su policijski službenici identificirali i kaznili napadače, odnosno njihove roditelje, javlja Bljesak.info.

´Napala su ga četiri vršnjaka. Operativnim radom policijski službenici identificirali su osobe koje su napale maloljetnika, pozvani su u PU Mostar i njihovim roditeljima, s obzirom na to da se radilo o četiri maloljetnika, polaznicima devetog razreda osnovne škole, uručeni su prekršajni nalozi i pojedinačna kazna u iznosu od 500 KM´, rekao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Rasječena usna i crvenilo po tijelu

Napadnuti dječak zadobio je vidne ozljede, kako govori Marić, nakon čega je hospitaliziran na odjelu CUM-a Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

´Udarali su ga nogama i rukama po tijelu, imao je rasječenu gornju usnu, vidljivo crvenilo po glavi i po cijelom tijelu. Uz njega je bio jedan prijatelj, koji mu je pomogao da ustane, javili su roditeljima koji su ga odveli na CUM, gdje je hospitaliziran, nakon čega je otac podnio prijavu policijskoj upravi´, govori Marić.

Opomena roditeljima

Iz MUP-a HNŽ ističu kako njihovi djelatnici angažirano rade na sprječavanju međuvršnjačkog nasilja te da ovaj slučaj treba biti i opomena roditeljima da više obrate pažnju na svoju djecu, navodi Bljesak.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 08:18