StoryEditor

Cetinskom hakirali profil? "Od sada je sve na vama, dijelite moje postove"

Piše D  /  16.05.2020., 10:05h

Pjevač Tony Cetinski (50) i dalje na društvenim mrežama svakodnevno dijeli svoj stav o cijepljenju, a sada je objavio i kako su mu svi profili hakirani. 

- Svi moji profili su hakirani tako da od sada je sve na vama. Jedino ako dijelite moje postove možda možemo doprijeti do većeg broja ljudi. Meni su smanjili doseg objava. Lukavi i perfidni, ali neka im Bog sudi. Amen - napisao je Cetinski i objavio fotografiju na kojoj se vidi kako se na njegov Facebook profil prijavila osoba koja je locirana u Koprivnici. 

- To ništa ne znači. Živim u Poreču, a lokacija mi je uvijek prijavljena na Zagreb. Ovo ništa ne znači jer Facebook često vodi neku svoju politiku. Lokacija nema veze s prijavom - samo su neki od komentara ispod fotografije. Bilo je i onih koji su pjevaču pružili podršku te mu pomogli da se vrati u virtualni svijet. 

Za Dnevni Avaz Tony se požalio na tretman, kazao kako kako ga u zemlji žele diskreditirati te da je postao ‘zabranjen‘. Neke od stavova dodatno je pojasnio. 

- Nije stvar da želim biti neki revolucionar, ja samo želim kao roditelj dobiti informacije. Mi ne dobivamo informacije, mi dobivamo samo strah, nakon kojeg oni valjda misle da bi se ljudi automatski trebali cijepiti, a ne znamo uopće sastav cjepiva. Nisam za to da se potpiše bez pitanja roditelja, građana, uopće stanovnika neke države. Toga sam se pribojavao i nisam dobio odgovore. Bitniji su novci nego naši životi. Čak i da dobijete odštetu, što vam vrijedi ako nemate svoje dijete zdravo - izjavio je Tony.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:31