Article_Top_970x250

Centar za socijalni rad: Ne iskorištavajte djecu za ostvarivanje ciljeva

prosvjednici na uborku

Centar za socijalni rad: Ne iskorištavajte djecu za ostvarivanje ciljeva

lip 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Molimo da, kao odgovorni roditelji, navode iz mostarskog Centra, zaštite i sklone svoju malodobnu djecu od ovog i svakog drugog izlaganja javnosti

Ustanova "Centar za socijalni rad Grada Mostara" u utorak je uputila apel roditeljima, prosvjednicima na lokaciji Uborak.

''Nakon saznanja i utvrđenog stanja na terenu, da se na mjestu prosvjeda građana na lokaciji Uborak nalazi i veći broj malodobnih osoba u ulozi prosvjednika, upoznaje i upozorava roditelje malodobne djece da istu ne mogu koristiti za ostvarivanje prosvjednih ciljeva'', navode iz Centra.

Molimo da, kao odgovorni roditelji, navode iz mostarskog Centra, zaštite i sklone svoju malodobnu djecu od ovog i svakog drugog izlaganja javnosti.

Tijekom istog dana mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić je najavio djelovanje Centra za socijalni rad. ''Na terenu dosta djece, što je manipulacija i čime će se svakako pozabaviti Centar za socijalni rad Grada Mostara'', rekao je Bešlić.

Naime, aktivisti Građanske inicijative "Jer nas se tiče" blokirali su prilaz deponiji Uborak, što je prouzrokovalo višednevni neodvoz smeća u Mostaru, prenosi Bljesak.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250