StoryEditor
dan općine

Čavara nazočio svečanoj sjednici Općinskog vijeća Gornji Vakuf - Uskoplje

Piše D  /  02.10.2023., 16:11h

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marinko Čavara nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Gornji Vakuf - Uskoplje, koja se održala u povodu Dana općine.

Događa je okupilo mnogo gostiju iz političkog, gospodarskog i društvenog života ove općine, Središnje Bosne i Republike Hrvatske, a u obraćanju prisutnima Čavara je istaknuo iznimnu važnost zajedničkog djelovanja i suradnje s ciljem unaprjeđenja i razvoja općine, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH.

Načelnik Gornjeg Vakufa - Uskoplja Sead Čaušević i predsjedatelj Općinskog vijeća Goran Batinić zajedno su uručili posebna priznanja istaknutim društvenim djelatnicima i najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola na području općine.

Današnja sjednica bila je prigoda za retrospektivu protekle godine, analizu ostvarenog napretka i prezentaciju planova za budućnost. Dan Općine Gornji Vakuf - Uskoplje obilježen je i bogatim kulturnim i sportskim programom.

Kako je ocijenjeno tijekom svečane sjednice, proslava predstavlja važan trenutak za zajednicu Gornjeg Vakufa - Uskoplja i prigodu za razmatranje daljnjeg razvoja i napretka općine.

S obzirom na nazočnost uglednih gostiju, ovakvi događaji jačaju veze između političkih, gospodarskih i društvenih sektora, te potiču suradnju u cilju boljeg budućeg razvoja sredine, istaknuto je na sjednici.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 09:41