StoryEditor
otvoreno

Čačić na HRT došao sa šalabahterom na dlanu?

Piše desk  /  10.03.2022., 07:51h
Čačić je u studiju sjedio s Markom Pavićem, Sandrom Benčić i Sanjom Radolović, a u jednom trenutku zaboravio je sakriti dlan te su svi gledatelji vidjeli da je prije emisije radila kemijska olovka.

Ako vam nedostaju dani kada ste na kontrolni išli naoružani ispisanim formulama na dlanu lijeve ruke. Radimir Čačić će vas vratiti u djetinjstvo. On je sinoć na HRT-u govorio o novom ministru Ivanu Paladini, a gledatelji su primijetili da čelnik Reformista na dlanu ima ispisane neke riječi.

Čačić je u studiju sjedio s Markom Pavićem,  Sandrom Benčić i Sanjom Radolović, a u jednom trenutku zaboravio je sakriti dlan te su svi gledatelji vidjeli da je prije emisije radila kemijska olovka.

Ekipa na društvenim mrežama, iako se trudila, nije uspjela pročitati što je točno Čačić napisao na dlanu pred dolazak na HRT, ali fotke iz sinoćnje emisije svakako ih zabavljaju.

image

Čačić sa šalabahterom

SCREENSHOT -

Ovo je Čačiću već drugi put da ga se lovi sa šalabahterom. Nedavno je gostovao na N1 televiziji te su kamere zabilježile da je i tamo na ruci imao ispisan šalabahter.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 12:46