MOSTAR, 25. siječnja (FENA) - Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, sastat su se danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.(Foto FENA/Mario Obrdalj)MARIO OBRDALJ -
StoryEditor
sastanak u Mostaru

Butković: Brza cesta Mostar – Široki – Imotski je jedan od prioriteta

Piše Desk  /  25.01.2022., 13:29h
Brza cesta Mostar – Široki Brijeg – Grude – Imotski – Zagvozd bila je jedna od tema o kojoj su u utorak u Mostaru govorili predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović te ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Oleg Butković.

Razgovarali smo o velikim projektima koje trebamo zajednički odraditi. Jedna od tih je i brza cesta Mostar – Široki Brijeg – Imotski – Zagvozd.

Činjenica je da je to jedan od prioriteta koji u narednom razdoblju i mi s naše strane moramo intenzivirati. Mi moramo što prije definirati dionicu od Imotskog do spojne točke.

Zaista mi je drago da s bosanskohercegovačke strane postoji već činjenica da se kreće u gradnju te vrlo važne ceste koja je još jedan od velikih projekata koji nas očekuje u narednom razdoblju, rekao je Butković nakon sastanka, prenosi Jabuka.

U nastavku pogledajte snimku konferencije za novinare:

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:43