StoryEditor

Burić o jednom od najbizarnijih golova u HNL-u: Cijeli svijet će ovo vidjeti

Piše D  /  26.10.2019., 07:10h

Trener Hajduka Damir Burić sedmom domaćom pobjedom u nizu postao je rekorder Hajduka po broju domaćih pobjeda na startu prvenstva.

 - Čestitke u prvom redu idu mojim momcima koji su zaslužili pobjedu željom i voljom koju su pokazali od prve minute. Do sada mi nismo odigrali utakmicu u kojoj je sve bilo top, uvijek je bilo boljih i lošijih faza, tako smo i danas imali dobrih faza, jako izglednih situacija, samo nam je nedostajala bolja završnica.

U prvom poluvremenu protivnik nam nije zapucao u gol, u drugom smo malo spavali u početku, kao da nisu svi izašli iz svlačionice na teren, malo smo i sretno živjeli, da bi opet došli sebi i stvorili pregršt šansi.... Upozoravao sam da je protivnik dobar i neugodan, ali momci su zaslužili ovu pobjedu, prenose 24sata.hr.

Josip Juranović bio je sretni strijelac vjerojatno najbizarnijeg gola u povijesti HNL-a.

- Prvo poluvrijeme bili smo bolji, imali smo posjed lopte, oni nisu imali nijednu priliku. U drugo poluvrijeme smo ušli malo laganije, što nismo trebali, ali zabili smo na vrijeme gol, kasnije i drugi. Moram priznati da ovo nije samo najbizarniji gol koji sam zabio, nego i koji sam uopće vidio... 

Ne znam što su oni vidjeli, ali ja sam odmah vidjeo da je lopta udarila u stativu i krenuo u sprint naprijed. Dok su oni slavili lopta je došla do mene i zabio sam gol. Čestitam Torcidi rođendan i hvala im što su došli u tako velikom broju.  Sada nas čeka gostovanje u Gorici na kome želimo pokazati da smo prava momčad i na gostovanjima, rekao je Juranović za 24sata.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:19