StoryEditor
"sigurno stigli iz bih"

Bulj: Migranti provalili u kuću i opljačkali je, hitno tražim vojsku na granici

Piše Desk  /  20.12.2021., 08:39h
Kako je napisao, dio obiteljskih kuća u Gornjim Glavicama, na potezu od Gulića do Šolte, u subotu kasno poslijepodne našao se na meti migranata koji su ‘‘zasigurno ilegalno stigli iz susjedne BiH‘‘.

"Migranti provalili u kuću u Glavicama kod mog prijatelja i vijećnika u Gradu Sinju, gdje su devastirali sobu u kojoj je do smrti živjela pripadnica 4. gardijske brigade, heroina Snježana Jurić Šolto, jedina poginula žena u Domovinskom ratu na prvoj crti u Dalmaciji", objavio je jučer gradonačelnik Sinja Miro Bulj na svom Facebooku, prenosi Index.

Kako je napisao, dio obiteljskih kuća u Gornjim Glavicama, na potezu od Gulića do Šolte, u subotu kasno poslijepodne našao se na meti migranata koji su ''zasigurno ilegalno stigli iz susjedne BiH''.

Kako je kazao na snimci, migranti su uzimali robu sa sušila i iz ormara obiteljske kuće.

"Negdje oko 18:30 ormare su okrenuli naopako, sve je ukradeno - nakit, uspomene i odličja, koja smo našli u kanalu uz cestu, zastava je na podu", kazao je na snimci Mostov gradski vijećnik Sinja Tin Jurić Šolto, koji živi u provaljenoj kući.

Bulj je pozvao Božinovića da hrvatskoj policiji pomogne i vojska na granicama te je najavio da će u danas tražiti sastanak u Odboru za obranu, čiji je član. 

"Hitno tražim da se na granicu postavi vojska kako bismo zaustavili ilegalan ulazak migranata u našu domovinu", napisao je Bulj na Facebooku. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 18:47