Article_Top_970x250

Bujanec otkrio identitet nasilnika koji je pretukao dječaka u Vukovaru: Smetala mu hrvatska obilježja

Voditelj TV emisije "Bujica"

Bujanec otkrio identitet nasilnika koji je pretukao dječaka u Vukovaru: Smetala mu hrvatska obilježja

lip 02, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Voditelj TV emisije "Bujica" Velimir Bujanec na Facebooku je objavio kako je razotkrio identitet "razbojnika koji je napao 13-godišnjeg dječaka. kako navodi, riječ je o Milošu Bačiću, a motiv su mu bila hrvatska obilježja.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"VUKOVAR: BUJICA EKSKLUZIVNO DOZNAJE IDENTITET RAZBOJNIKA KOJI JE NAPAO 13-GODIŠNJEG DJEČAKA! Hrvatska nacionalna obilježja smetala su Milošu Bačiću!

Policijska uprava vukovarsko-srijemska službeno je potvrdila da je motiv jučerašnjeg napada na 13-godišnje dijete u Vukovaru, u 7:30 sati ujutro, ispred pekarnice u Ulici dr. Ante Starčevića – zaštitna maska s hrvatskim nacionalnim obilježjima, koju je dječak nosio, a zasmetala je 30-godišnjem nasilniku.

Redakcija Bujice upravo je ekskluzivno doznala da je 30-godišnji napadač, čiji se identitet skriva – Miloš Bačić! Nasilnik koji tuče djecu je velikosrpski ekstremist, od ranije poznat policiji. Bačić je već sudjelovao u sličnim incidentima i napadima navijačkih skupina 'Grobara' na hrvatske mladiće i nogometne navijače… Iz policijskih izvora doznali smo da je svojedobno bježao pred hrvatskim redarstvom u Srbiju, zbog sitnog kriminala…

13-godišnjem Hrvatu Bačić je zadao više udaraca rukom u glavu, a udarao ga je i nogama te mu prijetio smrću! Dijete je potražilo pomoć u Vukovarskoj bolnici, a napadač je uhićen i još se uvijek ne zna na koji će način biti okarakteriziran ovaj kukavički zločin", napisao je Bujanec.

Dnevnik.ba