Article_Top_970x250

Brutalnost u Rusiji: Vezale ga i silovale jer im je uništio iPhone

sve su snimale

Brutalnost u Rusiji: Vezale ga i silovale jer im je uništio iPhone

lis 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Tatarstan24/east2west news

Dvije Ruskinje, stare 22 i 32 godine silovale su mladića (19). Smatrale su da je kriv što im nije popravio iPhone. Optužile su ga da im je uništio ekran. Silovanje su čak i snimale.

U gradu Bugulma, u ruskoj federalnoj državi Tatarstan uhićene su početkom mjeseca djevojke optužene za silovanje tinejdžera (19).

Naime, jedan od njih pozvala je mladića da dođe kod nje kući popravit joj iPhone. On je došao, uzeo telefon i vratio se u svoj stan po alat kako bi ga popravio. Kad je iPhone vratio u stan djevojke ona nije bila sama, prenose 24sata.

Kada su djevojka i njezina prijateljica vidjele iPhone optužile su ga da je oštetio ekran.

Tražile su od njega 3.000 rubalja (oko 40 eura) za popravak. On je tvrdio da nije ništa kriv.

- Kada je odbio da im da novac, one su ga počele udarati. Potom su ga vezale i silovale uz pomoć igračke za seks. Cijelo vrijeme su to snimale i prijetile mu da će ako im ne da novac snimku objaviti - kazao je Andrey Sheptytsky, ruski policijski istražitelj.

Nakon silovanja mladić je rekao da ide odmah po novac, ali je umjesto toga otišao ravno na policiju. Policija je odmah otišla u stan kod djevojaka, oduzela im snimku i utvrdila detalje napada. Obje su privedene u stanicu, prenose 24sata.

Ako se na sudu dokaže da su ga pretukle i silovale prijeti im kazna od 10 godina zatvora.

Dnevnik.ba