StoryEditor

Brutalan zločin kod Velike Kladuše: Maloljetnici ubili bračni par

Piše D  /  23.03.2019., 01:03h

Supružnike Đogić, Salku i njegovu suprugu, koji su bili umirovljenici, tupim predmetima, po svemu sudeći, tijekom noći su usmrtila dva maloljetnika, saznaje Klix.ba od policijskih izvora.

Obojica su uhićena, a pretpostavlja se da postoji i treći sudionik koji je u bijegu..

Kako saznaje Klix.ba, oba maloljetnika imaju po 16 godina, a jedan od njih je navodno u proteklom periodu protjeran iz SAD-a. 

Policijski istražitelji trenutno vrše očevid na ovoj lokaciji, a nad navedenim osobama se vrši i kriminalistički obrada.

Oni su nakon pljačke, koja je, po svemu sudeći, bila motiv ubojstva, pokušali pobjeći motornim vozilom koje su uzeli iz dvorišta ubijenih staraca, ali su ih presreli policajci koji su na dojavu mještana krenuli prema mjestu gdje se dogodilo ovo ubojstvo.

U naselju Šumatac kod Velike Kladuše u obiteljskoj kući jutros su pronađene dvije mrtve osobe, a riječ je o starijem bračnom paru.

Komesar policije USK Mujo Koričić ranije je potvrdio da je policija od jutros na mjestu zločina, te da je o ovom događaju obaviješten dežurni tužitelj. Koričić je izjavio da su mještani pronašli tijela ubijenog bračnog para .

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:21