Article_Top_970x250

Brojni se opraštaju od mladića koji je umro od uboda stršljena: "Promjeniti ništa ne mogu, voljet ću te zauvijek"

tragedija u modriči

Brojni se opraštaju od mladića koji je umro od uboda stršljena: "Promjeniti ništa ne mogu, voljet ću te zauvijek"

srp 05, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Društvene mreže

Modriča oplakuje život mladog sugrađanina Miroslava Vasića (27) koji je danas pokopan nakon što je dan ranije, na putu do bolnice, preminuo nakon ujeda stršljena.

Mladić je kobnog dana navodno kosio travu u jednom modričkom selu kada ga je ubo ustršljen te mu je najprije pomoć ukazana u Domu zdravlja Modriča. Nažalost, na putu do bolnice Sveti apostol Luka u Doboju, njegovo srce nije izdržalo pa je nesretni mladić preminuo u vozilu Hitne pomoći. 

Vijest o ovoj tragediji zavila je u crno mještane Modriče koji kažu kako je riječ o dobrom i plemenitom momku koji bi se uvijek našao ljudima na usluzi.

Vjeruje se da je Vasić bio alergičan, no tako koban scenarij ipak nitko nije očekivao, te su se nadali da će mu liječnici pomoći. Navodno je ranije već imao iskustva s ubodima stršljena, ali ovaj put bilo je tragično.

- Bože moj, kakva tuga i žalost, pa zar jedan insekt ima toliku moć da oduzme čovjeku život?! Jadni mladić, neka mu je laka zemlja, obitelji sućut i neka im Bog dragi olakša tugu i bol, samo je jedna od emotivnih poruka s kojom su se oprostili njegovi sugrađani, piše Avaz. 

Mještani sela Vranjak, gdje je živio Vasić, koji je tu i pokopan, još uvijek u šoku prepričavaju ovu tragediju.

Svi koji su ga poznavali kažu kako je bio jako dobar mladić, a zbog njegove tragične smrti cijelo selo okovano je tugom. 

- Miroslav ima roditelje, brata i dvije sestre. Imao je i djevojku, a priča se da se su bili sretni i planirali zajednički život. Ova tragedija izbrisala je sve njihove želje, kažu neutješni susjedi. 

Njegova djevojka također se emotivnim porukom oprostila od voljenoga koji je prerano otišao.

- Medo moj, počivaj u miru. Voli te tvoje pilence najviše na svijetu, iako te više nikada neću moći zagrliti i poljubiti. Ja znam da si tu uz mene, lijepi moj anđele. Sutra nam je trebao biti najljepši dan, naša dva mjeseca, najsretnija u mom životu, ali bebo moja, promijeniti ništa ne mogu i znaj da te volim i voljet ću te zauvijek, napisala je njegova djevojka na Facebooku.

Dnevnik.ba