StoryEditor
kriminal

Brojne likvidacije i prijetnje bombama u Srbiji, ministar tvrdi: Sigurna smo zemlja

Piše desk  /  12.06.2022., 08:42h

Brojne likvidacije i prijetnje bombama u Srbiji, ministar tvrdi: Sigurna smo zemlja

Uoči današnjeg Dana MUP-a u Srbiji, ministar unutrašnjih poslova Srbije ustvrdio je da je policija u posljednjih godinu i pol dana razbila najveće i najorganiziranije kriminalne grupe.

Srbija je sigurna zemlja, građani imaju kome vjerovati i na koga se osloniti jer policija vodi računa o svakom segmentu života, poručio je ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin dodajući da je srpska policija svojim rezultatima ostvarila veliko priznanje od svih europskih policija.

"Imamo rezultate koji su naišli na veliko priznanje svih europskih policija, koji o Srbiji govore kao o sigurnoj zemlji, zemlji u kojoj se ne isplati baviti kriminalom", rekao je ministar Vulin u Dnevniku RTS-a.

Komentirao je i dojave o bombama koje su česte u Srbiji posljednjih tjedana.

Kazne za lažne dojave o postavljenim bombama trebaju biti oštrije, poručio je Vulin.

On je za RTS rekao da policija u ogromnom broju slučajeva dođe do osumnjičenih kada pozivi dolaze sa prostora Srbije, dok je u slučaju dojava iz inozemstva u pitanju specijalni hibridni rat.

Podsjetimo, posljednjih mjeseci na ulicama Beograda dogodilo se više likvidacija, a posljednjih tjedana osnovne i srednje škole te mnoge institucije dobivaju prijetnje bombama. Vulinu je Srbija sigurna zemlja.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 09:25