StoryEditor

Brkić: ´Nisam Nostradamus...´

Piše D  /  02.07.2019., 03:07h

Osječko tužiteljstvo je u travnju 2019. pokrenulo istragu protiv Brkića, njegovog brata Joze te sudionika tzv. afere SMS Franje Varge i Blaža Curića, zbog neovlaštenog presretanja računalnih podataka te poticanja i pomaganja u tom nedjelu, koje je počinjeno od lipnja 2015. do 20. rujna 2018. u Belišću i Zagrebu na štetu četiri oštećenice, među kojima je i Brkićeva bivša supruga.

Brkić se u osječkom tužiteljstvu pojavio nešto prije 12 sati, a nakon isptivanja koje je potrajalo 20-tak minuta novinarima je izjavio da o konkretnom predmetu ne može ništa govoriti jer je istraga tajna.

- Odazvao sam se kao i svaki drugi građanin na poziv nadležnog pravosudnog tijela, dao iskaz, i sad ćemo vidjeti dalje, dodao je Milijan Brkić.

Nije htio odgovoriti na pitanje je li njegovo ispitivanje povezano s iskazima Franje Varge koji je nekoliko puta tražio da ga se ispita.

Brkić očekuje da neće biti optužen, a na novinarska pitanja kako će reagirati HDZ ako ipak bude optužen odgovorio je - nisam ja Nostradamus da znam što će biti. 

Brkić je odbio odgovoriti na pitanje je li njegovo pozivanje na ispitivanje uteg za HDZ. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:25