StoryEditor

Britanska kompanija nudi posao iz snova za više od 2000 KM tjedno

Piše D  /  11.05.2019., 04:05h

Britanska internetska stranica HushHush koja se bavi prodajom luksuznih proizvoda i usluga traži zainteresirane za upravo takvo radno mjesto; ispitivača kvalitete jahte, javlja CNBC.

Najsretnijim kandidatima omogućit će se da tjedan dana plove na luksuznoj jahti, u zamjenu za kontroliranje njezine kvalitete kako bi se sve eventualne nepravilnosti mogle pravovremeno ispraviti prije dolaska ‘ozbiljnih‘ kupaca.

oglasu za posao navedeno je da kompanija traži fleksibilne, punoljetne i pouzdane ljude s istančanim okom za detalje koji imaju važeću putovnicu. Iako prethodno poznavanje jahta nije nužan preduvjet za prijavu, navode, taj vas detalj svakako može istaknuti u mnoštvu zainteresiranih.

- Naša tvrtka surađuje s najbogatijim ljudima na svijetu, pa naši proizvodi i usluge moraju biti na razini. Upravo zato, tražimo nekoga čija će zadaća biti nadzirati kvalitetu cijele jahte; njezinih kupaonica, kreveta, kuhinjskih uređaja i svega ostalog, kako bismo bili sigurni da će naši kupci biti zadovoljni - tvrdi Aaron Harpin, direktor kompanije HushHush.com.

U tjedan dana možete zaraditi više od 2100 KM, a godišnje možete testirati do 50 jahti u njihovom vlasništvu. Osim luksuznih jahti, kompanija HushHush u svom portfelju ima i brojne luksuzne proizvode iz automobilske, modne i dizajnerske industrije.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 23:31