StoryEditor

Brazilci ‘popljuvali‘ Neymara: Sebičan je, potpuna katastrofa

Piše D  /  18.06.2018., 01:06h

Neymar je odigrao groznu utakmicu i izbornik ga je morao poslati na klupu. Imamo dobru reprezentaciju, igramo momčadski i na taj smo se način mogli izvući iz problema, ali Neymar je sve pokušavao sam i nije uspio, kritičan je prema najvećoj zvijezdi Seleçãa Neymaru novinar brazilskog ESPN-a Arnaldo Ribeiro nakon iznenađujućeg remija sa Švicarskom (1-1).

Neymar se nakon ozljede gležnja vratio u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom, i zabio gol, te se od njega očekuje da Brazil u Rusiji povede do novog naslova svjetskog prvaka. No, prva utakmica pokazala je da brazilskoj zvijezdi na ovom SP-u neće biti lagano. 

Rezultati by SofaScore

- Ma bio je potpuna katastrofa. Da, ima opravdanje u toj operaciji, no on protiv Švicarske nije pokazao baš ništa i nije radio za momčad. Bilo bi puno bolje da je igrao Douglas Costa, i dalje mi nije jasno zašto nije dobio priliku - dodaje Ribeiro.

Slično razmišlja i bivši igrač Ze Elias.

- Neymar je bio sebičan i upravo zbog toga je na njemu napravljeno toliko prekršaja. Problem je što je on zaboravio igrati momčadski.

Novinar O Tempa Neymara je označio isključivim krivcem što Brazil nije pobijedio.

- Neymar je napravio jako malo, puno manje od očekivanog i to je razlog što Brazil nije pobijedio Švicarsku - kaže Thiago Nogeira, donosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:30