Article_Top_970x250

BRAVO ZA NAVIJAČE Utakmica Hrvatska - Slovačka bez incidenata

izvještaj policije

BRAVO ZA NAVIJAČE Utakmica Hrvatska - Slovačka bez incidenata

stu 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: FaH

Na utakmici između Hrvatske i Slovačke nogometne reprezentacije održanoj u subotu na riječkoj Rujevici bilo je oko 8.100 navijača, a utakmica je prošla bez incidenata, izvijestili su u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Na stadionu HNK Rijeka na Rujevici održana je kvalifikacijska nogometna utakmica za "UEFA EURO 2020“ između reprezentacija Hrvatske i Slovačke, na kojoj je bilo ukupno oko 8100 navijača, od kojih oko 600 gostujućih.

Kako navode iz policije RH, prethodno planirane i najavljene opsežne zajedničke mjere Hrvatskog nogometnog saveza, Grada Rijeke i policije rezultirale su pozitivnim sigurnosnim stanjem u cijeloj županiji, pa tako prije, za vrijeme i nakon završetka nogometne utakmice nisu zabilježeni incidenti, koji bi se mogli dovesti u svezu s utakmicom.

Neposredno prije početka utakmice, zbog pokušaja ulaska na stadion u alkoholiziranom stanju, zadržano je i prekršajno sankcionirano šest stranih i devet hrvatskih državljana od kojih jedan i zbog remećenja javnog reda i mira te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Iz policije RH su zahvalili svima na dosljednom pridržavanju objavljenih uputa i odličnoj suradnji, prenosi Hina.

Dnevnik.ba