12, September, 2022, Belgrade - Saska Veselinov and Djordje Djokovic got married in the Church of St. Mark. Saska Veselinov and Djordje Djokovic with family and friends. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 12, septembar, 2022 Beograd -Saska Veselinov i Djordje Djokovic vencali su se u Crkvi Svetog Marka. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELLANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL - Antonio Ahel/ataimages
StoryEditor
beograd

Brat Novaka Đokovića oženio influencericu Sašku

Piše desk  /  12.09.2022., 16:19h

Brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, oženio je influencericu Sašku Veselinov, s kojom je u vezi godinu dana.

Par se vjenčao u crkvi sv. Marka u Beogradu, a mladenka je zablistala u bijeloj vjenčanici princeza kroja.

Pažnju su među uzvanicima privukli Novak i Jelena Đoković, koji su se za prigodu modno uskladili. Jelena je nosila bijelu košulju i duge hlače bež boje sa štiklama, dok se Novak odlučio za klasično odijelo i cipele, prenosi index.hr.

Majka Novaka i Đorđa, Dijana Đoković, pojavila se u elegantnoj plavoj haljini preko koje je odjenula bijeli sako.

Podsjetimo, mladenci bi nakon obreda u crkvi trebali s gostima krenuti u Crnu Goru, točnije u Herceg Novi. Đorđe i njegova trudna zaručnica za sve su uzvanike osigurali avionske karte i smještaj u luksuznom hotelu.

Na svadbu su pozvani samo članovi obitelji i najbliži krug prijatelja. Tijekom proslave u Crnoj Gori bit će organizirano nekoliko zabava, a za svaku zabavu naveden je dress code kojeg se gosti moraju pridržavati.

Dnevnik.ba

26. siječanj 2023 03:57