StoryEditor
društvene mreže

Brat Izeta Nanića odgovorio SDA-ovki: Znaš li gdje su njegova djeca? Ovo je zemlja za one koji kažu "mi smo djeca SDA, a to je sigurno da izdati nećemo"

Piše desk  /  21.09.2022., 09:55h

Na jednu od objava Muftić osvrnuo se i Nijaz Nanić, brat preminulog generala Armije BiH Izeta Nanića.

Kako se izborna kampanja približava vrhuncu, tako stranke, njihovi kandidati i članovi pojačavaju aktivnost na društvenim mrežama. Jedan od takvih primjera je i Elmedina Muftić.

Spomenuta putem društvenih mreža SDA i njene kandidate kuje u zvijezde, dok druge stranke pokušava na sve moguće načine omalovažiti.

Na jednu od objava Muftić osvrnuo se i Nijaz Nanić, brat preminulog generala Armije BiH Izeta Nanića.

Nijaz je zamolio Elmedinu da ne koristi fotografije Izeta Nanića jer smatra da lik i djelo generala ne smiju biti pokriće za bilo čije osobne ambicije ili ambicije grupe ljudi.

Osvrnuo se na objavu u kojoj Muftić promovira kandidate SDA pod parolom  “Mi smo djeca SDA, a to je sigurno da izdati nećemo”.

– Znaš li gdje su djeca rahmetli Izeta Nanića, heroja oslobodilačkog rata? Ja znam! Dva sina koja je imao napustili su BiH jer ovo je zemlja isključivo za one koji za sebe kažu ‘Mi smo djeca SDA, a to je sigurno da izdati nećemo’, napisao je u objavi Nijaz Nanić, prenosi pressmediabih.com.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 08:36