StoryEditor

Branislavu Lečiću pozlilo nakon druge optužbe za silovanje

Piše D  /  08.04.2021., 08:04h

Branislavu Lečiću pozlilo je nakon što ga je još jedna glumica optužila za spolno uznemiravanje. Srpska glumica Merima Isaković u srpskom je Nedeljniku izjavila da ju je Lečić spolno uznemiravao 1978. godine. Njegov PR danas je srpske novinare obavijestio da mu nije dobro, prenosi Index.hr.

"Obavještavamo Vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne osjeća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentirati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo Vas još jednom da ga ne uznemiravate, jer se zaista ne osjeća dobro", naveli su iz njegovog tima, prenose srpski mediji. 

Merima Isaković ga je optužila da ju je na prevaru navukao da dođe kod njega u stan i spolno je uznemiravao.

"Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. ‘Ne pokušavaj vrištati. Nitko te neće čuti.‘ Oborio me na pod. Osjećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! Ako uspije, umrijet ću noćas. Uživa u mom strahu. Osjećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše...

Osjećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspio uništiti moj život, ugasiti moju mladost, da me kao tama proguta", ispričala je Isaković.

"Opraštam ti, rekla sam mu tada, prije četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koju si mi nanio. Mnogostruku bol. Ako ikada čujem da si ikome nanio sličnu bol, svima ću reći što se dogodilo.

Ja sam svoju riječ održala.

Branislav Lečić, izgleda, nije", dodala je.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:04