Article_Top_970x250

Bradara za Dnevnik.ba o Deklaraciji SDA: Nevjerojatna razina drskosti

"kod sda ništa novo"

Bradara za Dnevnik.ba o Deklaraciji SDA: Nevjerojatna razina drskosti

ruj 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Dnevnik.ba

Kod SDA ništa novo. Ono na čemu već odavno rade, jednostavno, stavili su u stranački program. Ne sumnjam kako će Deklaracija dobiti opću podršku članova, ali i javnosti, kako bošnjačke, tako i one 'bosanske' kojoj se sada agresivnije okreću, kazala je Lidija Bradara, članica Predsjedništva HNS-a BiH, za Dnevnik.ba.

Lidija Bradara, članica Predsjedništva HNS-a BiH i predsjednica Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta BiH, za Dnevnik.ba je komentirala novu Programsku deklaraciju SDA prema kojoj će se ta stranka zauzimati za preustroj BiH u Republiku BiH.

"Kod SDA ništa novo. Ono na čemu već odavno rade, jednostavno, stavili su u stranački program. Ne sumnjam kako će Deklaracija dobiti opću podršku članova, ali i javnosti, kako bošnjačke, tako i one 'bosanske' kojoj se sada agresivnije okreću", kazala je Bradara za Dnevnik.ba.

U telefonskoj izjavi za naš portal, Bradara je ocijenila kako je "nevjerojatna razina drskosti i lakoća izbjegavanja realnosti BiH koja može postojati jedino kao država triju ravnopravnih naroda i njenih građana".

Programsku deklaraciju SDA ranije je komentirao Dragan Čović, predsjednik HNS-a BiH i lider HDZ-a BiH kazavši kako je "dominacija jednog naroda neprihvatljiva  te da je model građanske BiH neprimjenjiv".

G. L. / Dnevnik.ba