StoryEditor
Glumac John Challis

Boycie je obožavao Srbiju, a profilnu fotografiju na Twitteru posvetio je Beogradu

Piše Desk  /  19.09.2021., 19:36h
John je često u javnosti isticao podršku toj zemlji pa je tako na društvenim mrežama podržao grupu Hurricane koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu ove godine.

Glumac John Challis preminuo je danas nakon duge borbe s rakom. 

Osim što je poznat po ulozi Boycieja u seriji Mućke, John će ostati upamćen i kao veliki obožavatelj Srbije, a krajem kolovoza ove godine podnio je zahtjev za srpsko državljanstvo, prenosi Index.hr.

John je često u javnosti isticao podršku toj zemlji pa je tako na društvenim mrežama podržao grupu Hurricane koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu ove godine. 

John je oduševio Srbe objavom svoje karikature iza koje su nacrtani simboli Beograda (hram svetog Save, Zapadna kapija Beograda, Beograđanka, Pobednik, Beli dvor i Titova limuzina), a koju je postavio kao profilnu fotografiju na svom profilu na Twitteru.

Početkom prošle godine Challis je boravio u Beogradu, gdje je snimao svoj dokumentarac Biti Boycie, a tom prilikom je s pratiteljima podijelio i jednu anegdotu koja mu se dogodila s jednim policajcem.

"Ne možete parkirati ovdje, Boycie, ali može li selfie? Ne mogu se ne složiti s tim", napisao je glumac tada uz fotografiju s policajcem.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 20:04